1/13
Cruelty free
&

VEGAN

Женски чанти

100% ВЕГАН

Нашето мото е едноставно, “Живејте убаво”. Убавото живеење значи да ја цениме хуманоста, креативноста и поизитивизмот насекаде околу нас.

За нас е важно да не користиме животински продукти. Едноставно кажано, не сакаме да се повредуваат животни. Токму затоа, засекогаш сме обврзани да не користиме кожа или било какви животински производи во нашите дизајни.

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Basic Black

Зачлени се со твојата e-mail адреса и добивај информации за сите попусти и промоции пред сите!

МАКЕДОНСКИ ПРОИЗВОД

Секое парче е 100 % смислено и направено во Македонија, со користење на нашите уникатни “вегански кожи” и е прво од низата различни дизајни што ќе следуваат.

#designer
#handmade
#ecofriendly
#vegan
#crueltyfree
#handmade
#bags
#karo

© 2019 Digital Media Solutions

Контактирајте не:

Телефон: 071 328 406

E-mail: karoeshop@gmail.com

  • w-facebook
  • White Instagram Icon