Грижа за корисници

Услови и правила за купување

 

Сите цени во оваа web-продавница се конечни на денот на нарачката и во нив веќе е вклучен ДДВ. Сите цени се изразени во денари.

Нарачаните производи што во моментот се на залиха, ќе ви бидат испорачани во период најдоцна до 7 работни дена, на домашна адреса или во локалната пошта.

Трошоците за испорака се на товар на производителот. Производот  ќе го платите на денот на испорачување на производот.

По комплетирањето на нарачката, истотака ќе добиете e-mail порака за потврда, која ќе ги содржи деталите од нарачката.

Како да нарачате?

 

1. ОДБЕРЕТЕ ГО САКАНИОТ ПРОИЗВОД ОД ЛИСТАТА: До секој производ има означен код. Овој код ви е потребен за да се осигурате дека го нарачувате оној производ што го сакате.

2. ОДБЕРЕТЕ ГО САКАНИОТ НАЧИН ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА: Нарачките можете да ги направите преку нашата Фејсбук страна, на нашата e-mail адреса или на телефонскиот број 078 639 649.

3. ДОБИВАЊЕ E-MAIL ЗА ПОТВРДА: Ќе добиете e-mail порака која ќе ја потврди вашата нарачка и вашите пристапни податоци. Нашите оператори ќе ве контактираат во најкраток можен рок за деталите околу нарачката.

4. ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ: Нарачаните производи ќе ви бидат доставени во најкраток можен рок. 

Имате какви било прашања во врска со нарачката? Јавете се на: 078 639 649
Испорака 

Производите ќе ви бидат испорачани до вашата врата. Нарачаните производи ќе ви бидат испорачани во период најдоцна до 7 работни дена од денот на нарачувањето. Ако производот е во моментот на залиха, ќе ви биде испорачан во период најдоцна до 7 работни дена по нарачувањето. Ако производот не може да ви биде испорачан, ќе биде контактирани со употреба на податоците кои сте ги специфицирале во нарачката.

Производот ќе го платите при приемот на домашна адреса.

Враќање и замена на производи

 

Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети, како и фискалната сметка за производот или сметко потврдата.

100% безбедно купување 

За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.© 2019 Digital Media Solutions

Контактирајте не:

Телефон: 071 328 406

E-mail: karoeshop@gmail.com

  • w-facebook
  • White Instagram Icon