Контакт

Тука сме да Ви помогнеме!

 

За повеќе информации и помош при нарачување, јавете се на: 071 328 406

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2019 Digital Media Solutions

Контактирајте не:

Телефон: 071 328 406

E-mail: karoeshop@gmail.com

  • w-facebook
  • White Instagram Icon